Адресам. Львів, вул. Беринди, 3

Оплата та повернення

Оплата

Грошовою одиницею оплати є українська гривня (грн.)

Платіжні картки. Типи платіжних карт, які приймаються до оплати через мережу Інтернет: «VISA» (всіх типів, крім «Electron», «Domestic»), «VISA Electron», «Master card», крім «Cirrus» и «Maestro», «Privat Card».

Повернення

Для повернення коштів Вам необхідно надати заяву на ім’я ФОП, (потрібно вказати повне ім’я ФОП вказаного в рахунку, Додаток), з проханням про повернення грошей згідно оплаченого рахунку №________ від ___.___.20___ р в розмірі ____ грн. (заява повинна бути написана від руки, з підписом і датою).

У заяві необхідно вказати номер рахунку кредитної картки, з якої здійснювалася оплата (на іншу картку кошти не повертаються), саме на цю кату буде здійснено повернення сплаченої суми. Також необхідно вказати реквізити банку, в якому здійснювалась оплата, а саме: код ЄДРПОУ, МФО і розрахунковий рахунок банку.

Скан-копію заяви (в електронному варіанті) потрібно надіслати на електронну адресу: [email protected]

Пiсля перевiрки коректностi, оригiнал заяви потрiбно надiслати на поштову адресу: вул. Тепловозна, 18д, Київ, 02081, Україна (з позначкою «для бухгалтерії ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент»).

Після отримання коректно заповненої заяви на повернення (оригіналу), кошти будуть повернуті на рахунок гостя, з якого проводилась оплата.